Suomalaisen kasvun puolesta – autamme teitä!

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Tänä erikoisena aikana monet meistä yrityksistä kohtaa useita erilaisia haasteita, joihin aikaisemmin emme ole osanneet varautua. Koko maailmaa on kohdannut erikoinen kriisi, joka vaikuttaa meihin henkilötasolla ja muuttaen koko talouden kenttää. Luonnollisesti tämä haastaa jokaisen suomalaisen yrityksen tilannetta myös. Kriisissä emme kuitenkaan voi jäädä odottamaan pelastusta, vaan meidän kaikkien täytyy voida ohjata oma liiketoimintamme kestävälle pohjalle erilaisin toimenpitein.

Me, asianajotoimisto Trustin juridiikan asiantuntijat, haluamme olla suomalaisena yrityksenä kannattavan kasvunne ja kehityksenne tukena. Tästä syystä tarjoamme juridiikan palveluita covid-19 kriisin aiheuttamista vaikeuksista kärsiville suomalaisille PK-sektorin yritysasiakkaille. Seuraavan kuuden kuukauden ajan ilmainen sparrailusessio osakkaidemme kanssa ja jatkotyöt ”Saat kaksi, maksa yksi tunti” –ajatuksella. Teemme siis tuplasti töitä asioidenne eteenpäin viemiseksi!

Osa-alueet, joiden avulla voit erityisesti muokata yrityksesi liiketoimintaa nykytilanteeseen paremmin soveltuvaksi:

Rahoitus

Tässä ajassa voi liiketoimintaanne kohtaan kohdistua rahoituksellisia haasteita, joita kannattaa lähteä ratkaisemaan pidemmän ajan perspektiivillä ja huomioiden mahdolliset tulevat liiketoiminnan haasteet ja kehitykset. Rahoituksen uudelleen järjestelyt ovat vahvaa osaamisaluettamme ja yhdessä kanssanne osaamme varmistaa, että järjestelyt suoritetaan tavoitteidenne mukaisesti kasvunne turvaten.

Sopimukset

Poikkeustilanteet vaikuttavat useisiin operatiivisiin sopimuksiin, joita kannattaa tarkistella liiketoimintanne toimintaedellytyksien muuttumisen johdosta. Yksittäisillä sopimusmuutoksilla voi olla merkittäviä vaikutuksia nyt ja tulevaisuudessa liiketoimintaanne. Varmistetaan yhdessä, että operatiiviset sopimuksenne on tässä haasteellisessa ajassa tukemassa toimintaanne.

YT-lainsäädäntö

Kun ympäröivä maailmamme muuttuu näin nopeasti ja radikaalisti, voimme joutua skaalaamaan resurssejamme yrityksemme kannattavan toiminnan turvaamiseksi ja kehittämiseksi. Asia luonnollisesti on monelta osin haastava ja usein ikävä kaikille osapuolille, mutta erityisen oleellista on, että tilanteessa nähdään liiketoimintanne kannalta kokonaisuus ja lainsäädännön näkökulmasta toimitaan oikein – näin vältytään siltä, etteivät sopeuttamistoiminnot koidu myöhäisemmässä vaiheessa liiketoimintanne kannalta suureksi miinukseksi. Lue lisää viimeisimmistä muutoksista tästä linkistä!

Alennus tullaan tarjoamaan uusille yritysasiakkaille ja lasketaan juristiemme normaalisti käyttämistä tuntihinnoista. Hintalista saatavilla allekirjoittaneilta. Kampanjan puitteissa ei tehdä veroneuvontaa tai yritysjärjestelyjä ja toimeksiantoihin soveltuvat Asianajotoimisto Trust Oy:n yleiset sopimusehdot.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää:

Jan Lindberg
jan.lindberg@thetrust.fi
+358408236031

Mika Lehtimäki
mika.lehtimaki@thetrust.fi
+358405342273

Close Menu