Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta yhdessä Suomen ainoista transaktioihin erikoistuneista asianajotoimistoista? Asianajotoimisto TRUST Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason oikeudellista neuvonantoa ja saavuttamaan poikkeuksellisia tuloksia kaikkein vaativimmille asiakkaille.

TRUST. keskittyy ainoastaan yritysjärjestelyihin, immateriaali- ja teknologiaoikeuteen sekä rahoitusjärjestelyihin ja -juridiikkaan.Toimimme usein järjestelyissä, joissa on kyse yrityksen koko liiketoiminnasta tai sen strategisesti tärkeistä osa-alueista ja koordinoimme myös kansainvälisiä transaktioita.

TRUST. on listattu yhtenä alan johtavana toimistona kaikilla ydinliiketoiminta-aloillaan ja ainoana boutique-toimistona isojen toimijoiden rinnalla lähes kaikissa kansainvälisissä julkaisuissa, esimerkiksi seuraavissa: Chambers Global, Chambers Europe, IFLR1000, Legal 500, Best Lawyer ja IAM 1000 World’s Leading Patent and Technology Lawyers.

TRUSTilla on vahvat suhteet eturivin kansainvälisiin asianajotoimistoihin. Tämä antaa meille erinomaisen näkemyksen kansainvälisten asiakkaiden vaatimuksista ja mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaan neuvonannon myös kansainvälisissä toimeksiannoissa.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta otamme mielellämme vastaan hakemuksia potentiaalisilta hakijoilta.

Lisätietoja antavat Jan Lindberg (puh. + 358 40 8236031; jan.lindberg (at) theTrust.fi) ja Mika J. Lehtimäki (puh. +358 40 534 2273; mika.lehtimaki (at) theTrust.fi).