Lähes kaikki yrityskaupat ja -järjestelyt edellyttävät asianajajilta ja muilta neuvonantajilta huolellista räätälöintiä, rakenteen tarkkaa suunnittelua ja osapuolten tavoitteiden ja strategian ymmärtämistä. Koska olemme sitoutuneet erittäin korkeatasoiseen teknisen osaamisen ja näkemyksen tarjoamiseen päätoimialallamme, pystymme keskittymään toimeksiannoissa olennaisen lisäarvon tuottamiseen. Meillä on kehittyneet yrityskauppaprosessit ja mallidokumentaatio niin monimutkaisia kuin yksinkertaisiakin yritysjärjestelyjä varten. Tämä tuo toimintaamme ja asiakkaillemme selkeää kustannustehokkuutta.

Yritysjärjestelypalvelumme auttaa sinua menestymään liiketoiminnan laajennuksissa, divestoinneissa ja yritysrahoitusasioissa sekä myös silloin, kun liiketoimintasi kaipaa rahoituksen tai muiden asioiden uudelleenjärjestelyjä. Neuvottelemme, laadimme sopimuksia ja autamme järjestelyn toteutuksessa ja seurannassa. Autamme sinua suojaamaan ja lisäämään arvoasi. Lakimiehemme ovat olleet mukana useissa suurimmista Suomessa koskaan tehdyistä yritysjärjestelyistä defensiivisistä yritysvaltauksista nk. public-to-private järjestelyihin ja käänteisiin listautumisiin, pääomarahastojen hankintoihin ja exit-tilanteisiin sekä pieniin ja keskisuuriin yrityskauppoihin ja niiden rahoitukseen.

JOULUKUU 2017
TRUST. avusti BearingPointia Magenta Advisoryn post-integraatiovaiheen sulautumisessa

TOUKOKUU 2017
TRUST. edusti eCraftiä Microsoft Dynamics -ratkaisualueen liiketoimintakaupassa ja yhteistyöjärjestelyssä Solteq Oyj:n kanssa

HEINÄKUU 2016
TRUST. avusti toimivaa johtoa ja sijoittajaryhmää Iisalmen Suomivalimon ostossa Componentalta

HELMIKUU 2017
TRUST. avusti F-Securea italilalaisen Inverse Pathin yritysostoa koskevan dokumentaation laadinnassa

JOULUKUU 2016
TRUST. avusti tietotekniikkayhtiö Affectoa suomaisen pilvianalytiikkayhtiö Bigdatapumpin ostossa.

ELOKUU 2016
TRUST. avusti Solidabis Oy:tä ja sen omistajia omistusjärjestelyssä ja sijoituskierroksella

Jan Lindberg

Jan Lindberg

+358 40 823 6031
jan.lindberg@thetrust.fi

Mika J. Lehtimäki

Mika J. Lehtimäki