TRUST:lle Client Choice Awards -tunnustus

posted in: Yleinen | 0

0814 ILO_CC recognised dual International_winnerTRUSTin Jan Lindberg on voittanut vuoden 2016 International Law Officen (ILO) Client Choice Awards -palkinnon kategoriassa Yrityskaupat (Suomi). 

“Tämä on osoitus siitä, että kustannustehokkaalle ja transaktioihin erikoistuneelle asianajotoimistolle on  tilausta kotimaan asianajomarkkinoilla perinteisten isojen toimijoiden rinnalla”, toteaa Trustin osakas Jan Lindberg. “Koska kaikilla alan asianajotoimistoilla on dokumentoitu yrityskauppaprosessi kunnossa, sitoumuksemme johtaa projekteja tiivisti osakastasolla ja pienellä dynaamisella tiimillä aina due diligencestä neuvotteluprosessin loppuun ja post–integraatioasioihin on ilmeisesti ollut palvelussamme se asiakkaiden arvostama tekijä, joka erotti meidät kilpailijoistamme”, hän jatkaa.

ILO:n valintaperusteet palkinnolle olivat seuraavat:

”ILO Client Choice awards recognize both individual partners and firms that are superior across the full spectrum of client service. This year’s winners were chosen from more than 2,500 individual client assessments.  Clients are asked to rate individual lawyers and law firms on the following client service criteria: quality of legal advice, value for money, commercial awareness, effective communication, billing transparency, tailored fee structures, response time, sharing of expertise and use of technology.”

TRUST haluaa kiittää äänestykseen osallistuneita ja toki myös kaikkia muita asiakkaitaan. Tästä tunnustuksesta kiitollisina lupaamme pyrkiä työskentelemään entistä ahkerammin!