Senior Associate (Banking & Finance) ja Associate (IP & Technology)

posted in: Yleinen | 0

Nautitko vaikeiden ongelmien ratkaisusta ja onko sinulla myös akateemista kunnianhimoa? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta yhdessä Suomen ainoista yrityskauppoihin ja transaktioihin erikoistuneista asianajotoimistoista?

Asianajotoimisto Trust Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason oikeudellista neuvonantoa ja poikkeuksellisia tuloksia kaikkein vaativimmille asiakkaille. Etsimme joukkoomme yksilöitä, jotka ovat lahjakkaita, motivoituneita ja sitoutuneita, jotta voimme varmistaa kaikissa tilanteissa erinomaisen palvelun asiakkaillemme jatkossakin.

Senior Associate (Banking & Finance)

Kokeneena asiantuntijana toimiessasi vastaat laajasti asiakasyritystemme juridisiin palveluntarpeisiin. Edistät osaltasi palveluidemme kysynnän kasvua niin olemassa olevissa kuin uusissakin asiakkaissa ja olet luova ja innovatiivinen neuvonannossasi ja haluat toimia alan trusted advisor - asemassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa sekä ymmärrystä rahoitusjärjestelmän ja rahoitussopimusten rakenteista ja sisällöstä. Sinulla on vähintään neljän vuoden työkokemus, ehkä jo omaa yhteistyöverkostoa ja pankki- ja rahoitusjuridiikan alueelta erityisosaamista. Asiantuntijaroolin lisäksi sinulla on kiinnostusta liiketoimintamme kehittämiseen sekä osaamisesi jakamiseen muiden asiantuntijoidemme kanssa. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jan Lindberg (puh. + 358 40 8236031; jan.lindberg@thetrust.fi).

Associate (IP & Technology)

Avustat juristejamme erilaisissa teknologiajuridiikkaan, ulkoistusjärjestelyihin ja tietosuojaan liittyvien toimeksiantojen hoitamisessa ja erilaisissa juridisissa selvitystöissä. Edellytämme aitoa kiinnostusta teknologia- ja ohjelmistoliiketoimintaan, vähintään 2-3 vuoden työkokemusta asianajotoimiston tai yrityksen palveluksesta ja hyvää englanninkielen taitoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jan Lindberg (puh. + 358 40 8236031; jan.lindberg@thetrust.fi).

Tavoitteenamme on antaa kaikissa toimeksiannoissa asiakkaillemme lisäarvoa kustannustehokkaasti kokeneen tiimin, innovatiivisten ratkaisujen, erikoisosaamisen ja liiketoimintanäkemyksen avulla. Toimimme usein järjestelyissä, joissa on kyse yrityksen koko liiketoiminnasta tai sen strategisista järjestelyistä ja koordinoimme myös kansainvälisiä transaktioita. TRUSTin asiakkaat vaihtelevat aina innovatiivisista kasvuyrityksistä johtaviin kotimaisiin ja ulkomaisiin yrityksiin.

TRUST. on listattu ainoana boutique-toimistona isojen toimijoiden rinnalla lähes kaikissa kansainvälisissä julkaisuissa mm. Chambers, Legal 500, IFLR, IAM, Best Lawyers ja monet muut.