Senior Associate (Banking & Finance) ja Associate (Technology & Privacy)

posted in: Yleinen | 0

Nautitko vaikeiden ongelmien ratkaisusta? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta yhdessä Suomen ainoista yrityskauppoihin, teknologiatransaktioihin ja rahoitusjuridiikkaan erikoistuneista asianajotoimistoista? Haluatko kuitenkin pienen yrityksen tarjoamat joustavat työaika- ja muut järjestelyt ja hyvän work-life balancen?

Asianajotoimisto Trust Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason oikeudellista neuvonantoa ja poikkeuksellisia tuloksia asiakkaille. Etsimme joukkoomme yksilöitä, jotka ovat lahjakkaita ja motivoituneita kehittämään itseään, jotta voimme varmistaa kaikissa tilanteissa erinomaisen palvelun asiakkaillemme jatkossakin. Erona moniin muihin toimistoihin pidämme sitä, että meillä työnteon tulee aina olla myös mukavaa ja kiinnitämmekin erityistä huomiota työajan hallintaan.

TRUSTin asiakkaat vaihtelevat aina innovatiivisista kasvuyrityksistä johtaviin kotimaisiin ja ulkomaisiin yrityksiin ja opit varmasti uuttaa juridiikan ja liiketoiminnan eri osa-alueilta. Toimisto on listattu ainoana boutique-toimistona isojen toimijoiden rinnalla lähes kaikissa kansainvälisissä julkaisuissa muun muassa Chambers, Legal 500, IFLR, IAM, Best Lawyers ja monet muut. Tiimiimme kuuluu Suomessa kuusi henkilöä. Olemme vakavarainen ja voimakkaassa kasvussa oleva yritys.

Senior Associate (Banking & Finance)

Kokeneena asiantuntijana toimiessasi vastaat laajasti asiakasyritystemme juridisiin palveluntarpeisiin. Edistät osaltasi palveluidemme kysynnän kasvua niin olemassa olevissa kuin uusissakin asiakkaissa ja olet luova ja innovatiivinen neuvonannossasi, ja haluat toimia alan trusted advisor - asemassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta valmistumisen jälkeen mielellään pankki- ja rahoitusjuridiikan alueelta.  Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Associate (Technology & privacy)

Avustat juristejamme erilaisissa IT-sopimuksiin, teknologiajuridiikkaan, ulkoistusjärjestelyihin ja tietosuojaan liittyvien toimeksiantojen hoitamisessa ja erilaisissa juridisissa selvitystöissä. Edellytämme lähinnä aitoa kiinnostusta teknologia- ja ohjelmistoliiketoimintaan, vähintään 2-3 vuoden työkokemusta asianajotoimiston tai yrityksen palveluksesta ja hyvää englanninkielen taitoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jan Lindberg (puh. + 358 40 8236031; jan.lindberg@thetrust.fi).