Oletko juuri sinä Trustin uusi Senior Associate tai Associate?

posted in: Yleinen | 0

Julkaistu 1.8.2016

Nautitko vaikeiden ongelmien ratkaisusta ja onko sinulla myös akateemista kunnianhimoa? Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta yhdessä Suomen ainoista transaktioihin erikoistuneista asianajotoimistoista? Asianajotoimisto Trust Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason oikeudellista neuvonantoa ja poikkeuksellisia tuloksia kaikkein vaativimmille asiakkaille. Etsimme joukkoomme yksilöitä, jotka ovat lahjakkaita, motivoituneita ja sitoutuneita, jotta voimme varmistaa kaikissa tilanteissa erinomaisen palvelun asiakkaillemme.

TRUST. keskittyy ainoastaan yritysjärjestelyihin, ulkoistuksiin, immateriaali- ja teknologiaoikeuteen sekä rahoitusjärjestelyihin ja -juridiikkaan Suomessa ja yhteistyökumppaniemme kautta Venäjällä. Tavoitteenamme on antaa kaikissa toimeksiannoissa asiakkaillemme lisäarvoa kustannustehokkaasti kokeneen tiimin, innovatiivisten ratkaisujen, erikoisosaamisen ja liiketoimintanäkemyksen avulla. Toimimme usein järjestelyissä, joissa on kyse yrityksen koko liiketoiminnasta tai sen strategisista järjestelyistä ja koordinoimme myös kansainvälisiä transaktioita. TRUSTin asiakkaat vaihtelevat innovatiivisista kasvuyrityksistä kotimaisiin pörssifirmoihin ja johtaviin kansainvälisiin yrityksiin. Toimistomme on listattu ainoana boutique-toimistona perinteisten isojen toimijoiden rinnalla lähes kaikissa kansainvälisissä julkaisuissa, mukaan lukien Chambers, Legal 500, IFLR, IAM, Best Lawyers ja monet muut. Tiimiimme kuuluu Suomessa viisi henkilöä, joista juristeja on neljä. Olemme vakavarainen ja voimakkaassa kasvussa oleva yritys.

Senior Associate

Kokeneena asiantuntijana toimiessasi vastaat laajasti asiakasyritystemme juridisiin palveluntarpeisiin. Edistät osaltasi palveluidemme kysynnän kasvua, olet luova ja innovatiivinen neuvonannossasi ja haluat toimia alan trusted advisor -asemassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa sekä pidempää työkokemusta asiantuntijaorganisaatiossa. Sinulla on ehkä jo hieman omaa yhteistyöverkostoa ja myös nykyisiä ydinosaamisalueitamme (yrityskaupat, teknologiajuridiikka tai pankki- ja rahoitusjuridiikka) tukevaa erityisosaamista. Asiantuntijaroolin lisäksi sinulla on kiinnostusta liiketoimintamme kehittämiseen, myyntiin sekä osaamisesi jakamiseen nuorempien asiantuntijoidemme kanssa. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Associate

Avustat juristejamme erilaisissa juridisissa toimeksiannoissa ydin-osaamisalueillamme. Pääset alan näköalapaikalle oppimaan ja kehittymään osana energista ja nuorekasta tiimiämme. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus liike-elämän palveluksesta tai asianajomaailmasta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Työ voi olla tuntiperusteinen ja määräaikainen hakijan taustasta ja toiveista riippuen.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jan Lindberg (jan.lindberg@thetrust.fi; 0408236031) tai Kiira Lehtonen (kiira.lehtonen@thetrust.fi; 0407048042). Hakuaika päättyy 31.8.2016.