Oletko juuri sinä etsimämme Senior Associate?

posted in: Yleinen | 0

Nautitko ongelmien ratkaisusta ja tiimityöstä? Haluatko olla mukana rakentamassa kasvutarinaa yhdessä Suomen ainoista erikoistuneista yrityskauppatoimistoista? Arvostatko myös hyvää work-life-balanssia?

Asianajotoimisto Trust Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeimman tason oikeudellista neuvonantoa kaikkein vaativimmille asiakkaille. Tiimiimme kuuluu viisi henkilöä, joista juristeja on neljä. Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme yksilöä, joka on lahjakas sekä motivoitunut kehittämään itseään ja toimistoamme, jotta voimme kaikissa tilanteissa varmistaa erinomaisen palvelun asiakkaillemme. TRUSTin asiakkaat vaihtelevat innovatiivisista kasvuyrityksistä kotimaisiin pörssifirmoihin ja aina johtaviin kansainvälisiin yrityksiin. Erityisalueitamme ovat rahoitus-, ICT- ja teknologiajuridiikka sekä yrityskaupat. Olemme palkittuja Suomen Client’s Choice Award M&A –palkinnolla vuonna 2016 kansainvälisessä International Law Officen –julkaisussa ja listattu ainoana boutique-toimistona perinteisten isojen toimijoiden rinnalla lähes kaikissa muissakin kansainvälisissä julkaisuissa ydinotoimialueillamme (muun muassa Chambers Europe and Chambers Global, Legal 500, IFLR, IAM, Best Lawyers ja monet muut).

Tehtävässä toimiessasi vastaat laajasti asiakasyritystemme juridisiin palveluntarpeisiin, mutta erityisesti yritys- ja omistusjärjestelyjen alueella osana mukavaa tiimiämme. Saat näkyvän roolin, sekä sopivasti vastuuta ja itsenäisyyttä kokemustaustasi mukaan ja omaat kunnianhimoa kehittyä pidemmällä aikavälillä alan trusted advisor – asemaan etkä vierasta esiintymisiäkään. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa ja 4-6 vuoden työkokemusta asiantuntijaorganisaatiossa tai yrityksen palveluksessa. Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle omaa ammatillista kasvuasi tukevan tuen ja koulutuksen, vakavaraisen kasvuyrityksen edut, kilpailukykyisen palkan ja kaiken lisäksi meillä arvostetaan myös työntekijöiden vapaa-aikaa.

Hakuaika päättyy 31.10.2017. Hakemukset pyydetään lähettämään ja lisätietoja tehtävistä antaa Jan Lindberg (jan.lindberg@thetrust.fi; +358408236031). Kaikki yhteydenotot pidetään ehdottoman luottamuksellisina.